Főoldal >> Katalógus Ma 2020. december. 2. szerda, Melinda napja van.
Menü
Bolt
Termék toplista Tovább
1. Karácsonyi díszgömb
2. Thermo bögre 450ml
3. Karácsonyfadísz kör alakú
4. Simogatós párna
5. Szemüveg tok
6. Karácsonyfadísz szív alakú
7. Bögre fehér 1 képpel
8. fotótoll
9. Bögre fehér 2 képpel
10. Fali naptár 12 képpel
Köszöntjük áruházunkban.
LEPJE MEG BARÁTAIT,SZERETTEIT,
KEDVESÉT EGYEDI AJÁNDÉKKAL.

2019.AUGUSZTUS 1-31-IG ZÁRVA 
  Si Simogatós párna                   
  

   
           Fotokönyv         
          Forgó 2 képpel
           
 

Születésnapra,Névnapra,Évfordulóra egyedi ajándékok

Ballagási szalagok,bögre, poló, falióra,falinaptár,korsó,párna,csillámos hógömbök,képeslap,laminált regggeliző alátét,üdvözlőkártyák

sminktükör, hűtőmágnesek, kulcstartók, névjegykártyatartó, párnák, strasszkövel poló mintáinkkal, vagy saját elképzelése szerinti felirattal,

 polóra tartós mosás álló fólia felirattal, másoló és  fotópapírra nyomtatás, laminálás.

Cégeknek darab számtól függően az árak egyedi elbírálás alapján.

Fényképes ajándék ötletek gyerekek, felnőttek, barátaink, családtagjaink, kedvesünk, kollégánk, Piros Pólóismerősünk számára. A fényképes ajándék egy egyedi és személyre szóló értékes meglepetés a megajándékozott részére. Nézz körül itt az oldalon és válogass kedvedre a jobbnál jobb ajándékok között. Ha megtetszett valamelyik ajándéktárgy, akkor rendeld meg a következő módon:

Regisztrálás után tudja megrendelni a kívánt terméket. Kiválasztás után helyezze a kosárba, a kosár tartalmát nézve a megrendelésre kattintva tudja kiválasztani milyen módon kéri a szállítást, vagy személyesen veszi át a terméket. Ezután képet, fotót külön e-mailben küldheti el nekünk, valamint egyéni kívánságait a termékkel kapcsolatban a   fotosajandek.vrs@gmail.com címre! 

Szállítási díj megváltozott 2.030.-Ft futárral utánvéttel.

Fekete bögreKép szerkesztésére is lehetőség van: lehet valamilyen alakzatba helyezni őket (ovális, négyzet, téglalap, kör, szív, stb.), valamint keretet adni neki és annak színét kiválasztani, vagy a keretek mappából lehet választani keretet.

Szöveg esetén kiválaszthatja a betű típusát, színét, valamint hogyan helyezkedjen el a választott terméken. A kép vagy szöveg elhelyezését pl: bögre, korsó esetében: jobb kezébe fogja látja a képet, bal kezébe fogja látja a képet vagy füllel szemben. A képek felnagyítása technikai okokból nem lehetséges, ezért lehetőleg olyan nagyságú képet küldjön, ami az adott termékhez megfelel. Például: egy póló esetében kb. 1000x800 dpi legyen.

Minden kívánságát a kép elküldésekor e-mailben írja le!

Az elkészülési idő 2-5 napig terjed, a választott termék kivitelezésétől függően. Rendelését követően, email-ben értesítjük, annak elkészüléséről. Az elkészült terméket személyesen is átveheti a következő címen:
2013. Pomáz, Luppa Vidor utca 27/A
Érdeklődni lehet továbbá a következő telefonszámok egyikén:
06 (30) 982-94-45
06 (26) 328 127
Üzlet Nyitvatartás:
H-Cs-ig 9-17 óráig
Péntek: 9-15 óráig
Szombat: zárva
Szilveszteri cikkek